Mr.拍心口幫 Tom養仔


Mr.噚日喺 apm舉行「 MISTER EVERYONE CONCERTTWO 2011簽唱會」,佢哋透露之後會去澳洲做巡迴,雖然不斷有收入,但係酬勞要平均分配。就快做老竇嘅 Tom話唔知養唔養得起頭家?佢嘅好兄弟 Dash即刻話:「 Tom唔使怕,有 Mr.」。呢班兄弟仲教 Tom要注重健康,勸佢要早啲瞓,飲多啲水。問到佢戒煙未? Tom就話:「我哋唔食,但都唔戒。」

廣告
本篇發表於 MR.。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s