Tom自誇創造生命


樂隊 Mr.的鼓手杜志烜( Tom)跟𡃁模蔡穎恩( Evelyn)分手後,火速撻着「陽光妹」何思諺( Leanne),拍拖僅三個月就奉子成婚。前晚 Mr.到觀塘出席 now記招,不少人見 Tom即送上祝賀,他說下月擺酒。

Tom宣佈和 Leanne閃婚後,有指 Evelyn在微博透露心情欠佳落淚,對此 Tom說:「有打電話畀佢,佢有恭喜我,會請佢飲。」問 Tom會否幫 BB與 Evelyn上契?他說沒想過。談到未婚懷孕, Tom說:「咁講好負面,應該話我哋創造生命,話奉子成婚對我哋唔公平,我同女友係真心相愛,唔係有咗先結婚。」 Leanne年僅 20歲便做媽咪,似扼殺她的星途, Tom說:「我哋係平凡人,冇嘢要隱瞞,𠵱家開心迎接小生命來臨。」


將結婚的 Tom獲 Mr.其他隊友支持。

廣告
本篇發表於 MR.。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s