Soler呻收入唔穩定


Soler昨午於尖沙嘴一間酒吧舉行記者會,宣佈下月中於九展舉行演唱會;樂隊 KOLOR和 Hardpack的成員亦有到賀。 Dino和 Julio又於現場表演新碟歌曲,之後兩人一同接受訪問,被問到近況時, Dino說:「其實呢個係宣傳專輯嘅演唱會,我哋一直都想用呢個方法宣傳,新碟 11月 12號推出。」

「最好賺一大嚿錢」

問到對舊公司的賠償情況時,他續說:「大家唔使緊張都唔使擔心,我哋仍然依靠音樂嚟生存。收入係唔穩定嘅,但係好辛苦我哋又唔覺得囉。我哋當然希望可以快啲,最好賺一大嚿錢搞掂,但家係起步期,有啲耐性,我哋一定會清楚搞掂。」


Soler兩兄弟將會開騷宣傳新碟,他們直言靠唱歌搵錢收入唔穩定。

廣告
本篇發表於 KOLOR, SOLOR。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s